Logotipo

Boxa anker

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 360 cu lumini LED, Xmas Limited Edition Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 360 cu lumini LED, Xmas Limited Edition

Boxa portabila Anker Soundcore Mini 2, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker Soundcore Mini 2, Negru

Boxa portabila Anker Soundcore Sport, bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker Soundcore Sport, bluetooth, negru

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare+, 25W, 360°, lumini LED, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare+, 25W, 360°, lumini LED, Rosu

Boxa portabila Anker SoundCore 2 wireless bluetooth 4.2 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker SoundCore 2 wireless bluetooth 4.2

Boxa portabila Anker PREMIUM 3143 bluetooth 4.0 Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker PREMIUM 3143 bluetooth 4.0 Negru

Boxa portabila wireless Anker SoundCore Mega, 80W, BassUp, autonomie 18H Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless Anker SoundCore Mega, 80W, BassUp, autonomie 18H

Boxa portabila Anker SoundCore Sport bluetooth 4.1 Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker SoundCore Sport bluetooth 4.1 Negru

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED, Albastru

Boxa anker

De ce sa cumperi Boxa anker?

In cele din urma, trei boxa anker Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxa anker intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Vorbitorii vin intr-o varietate mare de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani descopera intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa aflati de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru incapere de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Cu doi drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un soi Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Cel mai corect te imperechezi cu un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi vei fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas in particular despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, veti realiza greu despre gasit ceva mai bun. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre boxa anker Bluetooth suna mult mai in stil corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de doi inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios.