Logotipo

Boxa anker pret

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 360 cu lumini LED, Xmas Limited Edition Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 360 cu lumini LED, Xmas Limited Edition

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare+, 25W, 360°, lumini LED, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare+, 25W, 360°, lumini LED, Rosu

Boxa portabila Anker SoundCore 2 wireless bluetooth 4.2 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker SoundCore 2 wireless bluetooth 4.2

Boxa portabila wireless Anker SoundCore Mega, 80W, BassUp, autonomie 18H Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless Anker SoundCore Mega, 80W, BassUp, autonomie 18H

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED, Albastru

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED

Boxa portabila Anker SoundCore Sport bluetooth 4.1 Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker SoundCore Sport bluetooth 4.1 Negru

Boxa portabila Anker Soundcore Sport, bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker Soundcore Sport, bluetooth, negru

Boxa portabila wireless bluetooth Anker SoundCore Boost 20W Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker SoundCore Boost 20W

Boxa portabila Anker PREMIUM 3143 bluetooth 4.0 Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker PREMIUM 3143 bluetooth 4.0 Negru

Boxa anker pret

De ce sa cumperi Boxa anker pret?

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay de prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv cumparaturile Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti descoperi prea multe utilitati in el. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul tine nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sector sa umple doar o odaie mica, tineti cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti descoperi prea multe utilitati in el. 

In cele din urma, doi boxa anker pret Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxa anker pret intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, de asemenea incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxa anker pret minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in incapere in casa ta.