Logotipo

Boxa anker soundcore 2

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 360 cu lumini LED, Xmas Limited Edition Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 360 cu lumini LED, Xmas Limited Edition

Boxa portabila Anker Soundcore Mini 2, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker Soundcore Mini 2, Negru

Boxa portabila Anker SoundCore 2 wireless bluetooth 4.2 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker SoundCore 2 wireless bluetooth 4.2

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare 2, 20W, 360° cu lumini LED

Boxa portabila Anker PREMIUM 3143 bluetooth 4.0 Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker PREMIUM 3143 bluetooth 4.0 Negru

Boxa portabila Anker SoundCore Sport bluetooth 4.1 Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker SoundCore Sport bluetooth 4.1 Negru

Boxa portabila Anker Soundcore Sport, bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Anker Soundcore Sport, bluetooth, negru

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare+, 25W, 360°, lumini LED, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless bluetooth Anker Soundcore Flare+, 25W, 360°, lumini LED, Rosu

Casti bluetooth Anker Soundcore Liberty Air 2 True Wireless, Negru Vezi Pretul
Share:

Casti bluetooth Anker Soundcore Liberty Air 2 True Wireless, Negru

Casti wireless Anker Soundcore Liberty Air 2 True Wireless, Alb Vezi Pretul
Share:

Casti wireless Anker Soundcore Liberty Air 2 True Wireless, Alb

Boxa anker soundcore 2

De ce sa cumperi Boxa anker soundcore 2?

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate despre mai mult de un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe incapere este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxa anker soundcore 2 simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la unul sau doi sau mai multe boxa anker soundcore 2 la un moment dat. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa rezolvati la ce soi despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in general de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas anume de profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, veti efectua greu de gasit ceva mai bun. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul domnia voastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul tine atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o odaie mica, tineti cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga de sase inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Acest nou woofer despre cinci inci (dimensiunea mijlocie in cinci linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid despre unda, veti descopera o imagine stereo si mai mare care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Acum aceste boxa anker soundcore 2 nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.