Logotipo

Boxa apple homepod

Boxa Inteligenta HomePod Mini Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Inteligenta HomePod Mini Negru

Boxa Inteligenta HomePod Mini , alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Inteligenta HomePod Mini , alb

Incarcator original Apple fast charger de 18W, Retail Box, pentru iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone Xr , iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 plus si modele Ipad din descriere Vezi Pretul
Share:

Incarcator original Apple fast charger de 18W, Retail Box, pentru iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone Xr , iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 plus si modele Ipad din descriere

Casti Apple Lightning iPhone MMTN2ZM/A Originale Retail Box Vezi Pretul
Share:

Casti Apple Lightning iPhone MMTN2ZM/A Originale Retail Box

Incarcator Original Apple, Iphone, 18W , fast charger, in Retail Box Vezi Pretul
Share:

Incarcator Original Apple, Iphone, 18W , fast charger, in Retail Box

Incarcator Apple, Iphone, 20W , fast charger, in Retail Box Vezi Pretul
Share:

Incarcator Apple, Iphone, 20W , fast charger, in Retail Box

Adaptor Original Apple, de la Jack la Lightning, in Retail Box, MMX62ZM/A , Alb Vezi Pretul
Share:

Adaptor Original Apple, de la Jack la Lightning, in Retail Box, MMX62ZM/A , Alb

Pachet Original Apple incarcator de 18w fast charge si cablu de date/incarcare USB-C cu Lightning Apple, retail box Vezi Pretul
Share:

Pachet Original Apple incarcator de 18w fast charge si cablu de date/incarcare USB-C cu Lightning Apple, retail box

Folie Alien Surface compatibila cu Apple HomePod, protectie ecran Vezi Pretul
Share:

Folie Alien Surface compatibila cu Apple HomePod, protectie ecran

Cablu de date incarcare Apple original pentru iPhone cu conector Lightning (MD818ZM/A) iPhone 5SE, Retail Box Vezi Pretul
Share:

Cablu de date incarcare Apple original pentru iPhone cu conector Lightning (MD818ZM/A) iPhone 5SE, Retail Box

Boxa apple homepod

De unde sa cumperi Boxa apple homepod?

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

In moment ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor sapte al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai cunoscute difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxa apple homepod despre podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxa apple homepod desktop, active si wireless. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa va ganditi la ce soi despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin deosebit de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din timp in timp nu sunt portabile. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.