Logotipo

Boxa azusa

Boxa portabila Azusa 120 W, 15 inch, Bluetooth, USB, SD, FM, 2 microfoane wireless Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Azusa 120 W, 15 inch, Bluetooth, USB, SD, FM, 2 microfoane wireless

Boxa portabila 8 inch UHF 80W Azusa, DVD player, Casetofon, 2 intrari microfon, RCA, USB, 2 microfoane Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila 8 inch UHF 80W Azusa, DVD player, Casetofon, 2 intrari microfon, RCA, USB, 2 microfoane

Boxe Profesionale Audio, Putere 920 W, Conectare prin Bluetooth, Port USB, SD Card, Microfon Inclus, AUX IN, Afisaj LCD , Culoare Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Profesionale Audio, Putere 920 W, Conectare prin Bluetooth, Port USB, SD Card, Microfon Inclus, AUX IN, Afisaj LCD , Culoare Negru

Microfon + boxa amplificator, 8 ohm, putere max 50W Vezi Pretul
Share:

Microfon + boxa amplificator, 8 ohm, putere max 50W

Boxa portabila Bluetooth, SD, MP3 player, FM, karaoke AZUSA + Cadou Cana Romania 100 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth, SD, MP3 player, FM, karaoke AZUSA + Cadou Cana Romania 100

Sistem portabil Azusa 12 inch, 20W, Bluetooth, SD, USB, FM Vezi Pretul
Share:

Sistem portabil Azusa 12 inch, 20W, Bluetooth, SD, USB, FM

Boxa Audio AZUSA Portabila , Conectivitate prin Bluetooth , Frecventa 50 Hz - 20 kHz , Sensibilitate 93 +/- 3 dB , Port USB, Radio FM, Doua microfoane si Telecomanda, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Audio AZUSA Portabila , Conectivitate prin Bluetooth , Frecventa 50 Hz - 20 kHz , Sensibilitate 93 +/- 3 dB , Port USB, Radio FM, Doua microfoane si Telecomanda, Negru

Kit microfon portabil wireless (microfon + boxa amplificator) Vezi Pretul
Share:

Kit microfon portabil wireless (microfon + boxa amplificator)

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxa azusa

De ce sa cumperi Boxa azusa?

Vorbitorii vin intr-o gama larga despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti avea intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar adesea le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa va uitati dupa despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Cel mai in stil corect te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas exceptional de profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, veti realiza greu despre gasit ceva mai bun. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor cinci al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Cu unul sau doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs. nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul voi atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o odaie mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai discutam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti descoperi in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless.