Logotipo

Boxa beat

Boxe PC 2X3W 2.0 BEAT Vezi Pretul
Share:

Boxe PC 2X3W 2.0 BEAT

Boxa portabila Serioux Beat, Bluetooth, 20W, Silver Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Serioux Beat, Bluetooth, 20W, Silver

Penar Necessaire Herlitz, beat box, motiv Neon Art Vezi Pretul
Share:

Penar Necessaire Herlitz, beat box, motiv Neon Art

Boxa portabila Energy Beat Box 2+ Lightcube Granit, 5W, bluetooth, True Wireless Stereo, MP3, radio FM, microfon Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Energy Beat Box 2+ Lightcube Granit, 5W, bluetooth, True Wireless Stereo, MP3, radio FM, microfon

Boxa Bluetooth Serioux Beat 20 Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Serioux Beat 20

Boxa portabila Energy Beat Box 2+ Lightcube Amethyst, 5W, bluetooth, True Wireless Stereo, MP3, radio FM, microfon Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Energy Beat Box 2+ Lightcube Amethyst, 5W, bluetooth, True Wireless Stereo, MP3, radio FM, microfon

Boxa 3W 4.0 bluetooth cu radio FM BEAT Vezi Pretul
Share:

Boxa 3W 4.0 bluetooth cu radio FM BEAT

Penar Necessaire Herlitz, beat box, motiv Wild Animals lynx Vezi Pretul
Share:

Penar Necessaire Herlitz, beat box, motiv Wild Animals lynx

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Alb Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Alb

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 5.1 Morel Beat-X Negru

Boxa beat

De ce sa cumperi Boxa beat?

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxa beat relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vorbim de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate despre mai mult despre un difuzor. In loc sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe locuinta este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxa beat simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la cinci sau mai multe boxa beat la un timp dat. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in teren sa umple doar o odaie mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Nu exista perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand discutam de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume.