Logotipo

Boxa beats by dre

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Black

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, White Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, White

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Red Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Red

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Blue Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Blue

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Black

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Red Vezi Pretul
Share:

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Red

Casti audio In-ear BeatsX by Dr. Dre, Wireless, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio In-ear BeatsX by Dr. Dre, Wireless, Black

Casti audio In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, Wireless, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, Wireless, Black

Folie de protectie Carbon Skinz, Husa de tip Skin Adeziv pentru Carcasa, Brushed Negru dedicata Beats By Dr Dre Studio Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie Carbon Skinz, Husa de tip Skin Adeziv pentru Carcasa, Brushed Negru dedicata Beats By Dr Dre Studio

Folie de protectie Carbon Skinz, Husa de tip Skin Adeziv pentru Carcasa, Carbon Rosu dedicata Beats By Dr Dre Studio Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie Carbon Skinz, Husa de tip Skin Adeziv pentru Carcasa, Carbon Rosu dedicata Beats By Dr Dre Studio

Boxa beats by dre

De unde sa cumperi Boxa beats by dre?

Acum aceste boxa beats by dre nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, de asemenea incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Cel mai corect te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas in general despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, vei face greu de gasit ceva mai bun. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai folosite difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti de recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxa beats by dre relativ indrazneti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare.