Logotipo

Boxa bluetooth i jmb

Boxa portabila bluetooth, i-jmb, cititor USB, radio, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth, i-jmb, cititor USB, radio, negru

Boxa portabila bluetooth, suport telefon/tableta, bass puternic, difuzor 45 mm, slot microSD, 500 mAh, timp functionare 5 h, distanta operare 10 m, Rosu (model I love you) Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth, suport telefon/tableta, bass puternic, difuzor 45 mm, slot microSD, 500 mAh, timp functionare 5 h, distanta operare 10 m, Rosu (model I love you)

Boxa bluetooth 6 W, I-JMB, 18 x 4 x 6 cm Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth 6 W, I-JMB, 18 x 4 x 6 cm

Boxa portabila Akai ABTS-I6 cu BT, lumini disco, app control, baterie 1800 mAH Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Akai ABTS-I6 cu BT, lumini disco, app control, baterie 1800 mAH

Casca Bluetooth i-JMB GN08, Negru Vezi Pretul
Share:

Casca Bluetooth i-JMB GN08, Negru

Casti bluetooth cu microfon, i-jmb, negru Vezi Pretul
Share:

Casti bluetooth cu microfon, i-jmb, negru

Boxa Portabila bluetooth, Puridea i6, Set 2 boxe, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila bluetooth, Puridea i6, Set 2 boxe, Negru

Boxa Bluesound PULSE 2i Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluesound PULSE 2i Alb

Spinner led cu boxa si bluetooth roz, Innova Goods Vezi Pretul
Share:

Spinner led cu boxa si bluetooth roz, Innova Goods

Microfon pentru Karaoke cu Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Microfon pentru Karaoke cu Bluetooth

Boxa bluetooth i jmb

Cat costa Boxa bluetooth i jmb?

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxa bluetooth i jmb nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie de zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere. 

Cu cinci drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din varietate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in stil normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor patru al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa rezolvati la ce sortiment de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in general despre puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si de multe ori nu sunt portabile. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai bune difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate larga despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani obtine intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar mereu le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor.