Logotipo

Boxa bosch

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator LTC si 6 boxe de perete Bosch 100M cablu Vezi Pretul
Share:

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator LTC si 6 boxe de perete Bosch 100M cablu

Boxa Radioficare 100V LB1 BOSCH Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Radioficare 100V LB1 BOSCH Negru

Boxe Profesionale Audio, Putere 920 W, Conectare prin Bluetooth, Port USB, SD Card, Microfon Inclus, AUX IN, Afisaj LCD , Culoare Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Profesionale Audio, Putere 920 W, Conectare prin Bluetooth, Port USB, SD Card, Microfon Inclus, AUX IN, Afisaj LCD , Culoare Negru

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator 80W si 6 boxe de perete Bosch Albe Vezi Pretul
Share:

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator 80W si 6 boxe de perete Bosch Albe

Boxe Profesionale Active , Bluetooth , 1120 W RMS , cu Mixer Puternic Vezi Pretul
Share:

Boxe Profesionale Active , Bluetooth , 1120 W RMS , cu Mixer Puternic

Sistem Tavan 12 Boxe Bosch Vezi Pretul
Share:

Sistem Tavan 12 Boxe Bosch

Boxa duala pasiva QSM-RX38215V cu cablu speakon Vezi Pretul
Share:

Boxa duala pasiva QSM-RX38215V cu cablu speakon

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator LTC si 8 boxe de perete Bosch 100M cablu Vezi Pretul
Share:

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator LTC si 8 boxe de perete Bosch 100M cablu

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator 80W ,6 boxe de perete Bosch Albe ,100M cablu Vezi Pretul
Share:

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator 80W ,6 boxe de perete Bosch Albe ,100M cablu

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator LTC si 4 boxe de perete BOSCH, 100M cablu Vezi Pretul
Share:

Kit audio sonorizare, Bar,Terasa, Biserica,amplificator LTC si 4 boxe de perete BOSCH, 100M cablu

Boxa bosch

De ce sa cumperi Boxa bosch?

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Asadar, fie cauti prima dvs pereche de boxe in moment ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai cunoscute boxe pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Este o afirmatie indrazneata, exceptional cu cantitatea mica de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Deoarece sunt o idee atat de fantastica pentru atat de multi dintre noi, este o gama uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din soarta pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai bune boxe portabile pe care le puteti obtine in acest an. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor opt al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.