Logotipo

Boxa divoom

Boxa portabila Divoom Voombox Power - 30W Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Divoom Voombox Power - 30W

Boxa Portabila Divoom Voombox PRO, 40 W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Divoom Voombox PRO, 40 W, Negru

Boxa portabila wireless, bluetooth 3.0 Divoom Airbeat-10, rezistenta la ploaie, cu sistem de prindere pentru biciclete si ventuza pentru geam, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless, bluetooth 3.0 Divoom Airbeat-10, rezistenta la ploaie, cu sistem de prindere pentru biciclete si ventuza pentru geam, Albastru

Boxe portabile Divoom iTour-60 Vezi Pretul
Share:

Boxe portabile Divoom iTour-60

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Negru

Boxa Bluetooth Divoom, Tivoo, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Divoom, Tivoo, Rosu

Boxa Bluetooth model Pixel art Divoom TIVOO 6W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth model Pixel art Divoom TIVOO 6W, negru

Boxa Bluetooth Divoom Airbeat-20, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Divoom Airbeat-20, Rosu

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Rosu

Boxa Portabila Macchiato coffee Vintage by Divoom - 6W, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Macchiato coffee Vintage by Divoom - 6W, Albastru

Boxa divoom

Cat costa Boxa divoom?

Asadar, fie cauti prima dvs pereche de boxa divoom in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxa divoom bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai traditionale boxa divoom pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxa divoom - indiferent cat de prestigioase ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai prestigioase boxa divoom pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei poti avea cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa despre mai mult de un difuzor. In pamant sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem de sunet cu mai multe locuinta este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la trei sau mai multe boxe la un timp dat. 

Acestea sunt cele mai indrazneti si mai scumpe oferte din varietate Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in stil normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.