Logotipo

Boxa divoom voombox

Boxa portabila Divoom Voombox Power - 30W Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Divoom Voombox Power - 30W

Boxa Portabila Divoom Voombox PRO, 40 W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Divoom Voombox PRO, 40 W, Negru

Boxa portabila wireless, bluetooth 3.0 Divoom Airbeat-10, rezistenta la ploaie, cu sistem de prindere pentru biciclete si ventuza pentru geam, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless, bluetooth 3.0 Divoom Airbeat-10, rezistenta la ploaie, cu sistem de prindere pentru biciclete si ventuza pentru geam, Albastru

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Negru

Boxe portabile Divoom iTour-60 Vezi Pretul
Share:

Boxe portabile Divoom iTour-60

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Divoom Mocha - 40W, Rosu

Boxa Bluetooth model Pixel art Divoom TIVOO 6W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth model Pixel art Divoom TIVOO 6W, negru

Boxa Bluetooth Divoom Airbeat-20, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Divoom Airbeat-20, Rosu

Boxa Portabila Macchiato coffee Vintage by Divoom - 6W, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Macchiato coffee Vintage by Divoom - 6W, Albastru

Boxa Portabila Macchiato coffee Vintage by Divoom - 6W Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Macchiato coffee Vintage by Divoom - 6W

Boxa divoom voombox

Cat costa Boxa divoom voombox?

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai importante difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxa divoom voombox de podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxa divoom voombox desktop, active si wireless. 

Vorbitorii vin intr-o gama intinsa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gasiti intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar adesea le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa va uitati dupa despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a cumpara in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Cu unul sau doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cateva care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa despre mai mult de un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe camere este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta este mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la doi sau mai multe boxe la un timp dat. 

In timp ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei afla prea multe utilitati in el.