Logotipo

Boxa doza

Sistem Audio Ambiental, NS-002, bluetooth, usb, radio, amplificator in doza, 2 x boxe de perete, alb, 2x15w Vezi Pretul
Share:

Sistem Audio Ambiental, NS-002, bluetooth, usb, radio, amplificator in doza, 2 x boxe de perete, alb, 2x15w

Cutie de distributie Cetinkaya Pano mini box, 75x75x40mm, В.М. IP55 Vezi Pretul
Share:

Cutie de distributie Cetinkaya Pano mini box, 75x75x40mm, В.М. IP55

Cutie de distributie Cetinkaya Pano mini box, 85х85х40mm, В.М. IP55 Vezi Pretul
Share:

Cutie de distributie Cetinkaya Pano mini box, 85х85х40mm, В.М. IP55

Suport Hikvision Junction Box DS-1260ZJ, aliaj aluminiu, diametru: 80.5mm Vezi Pretul
Share:

Suport Hikvision Junction Box DS-1260ZJ, aliaj aluminiu, diametru: 80.5mm

Suport de prindere camere, cu doza de conexiuni pentru colt, DS-1604ZJ- BOX-CORNER , aliaj de aluminiu si fier, 255.5x314x542.5 mm, argintiu Vezi Pretul
Share:

Suport de prindere camere, cu doza de conexiuni pentru colt, DS-1604ZJ- BOX-CORNER , aliaj de aluminiu si fier, 255.5x314x542.5 mm, argintiu

Suport stalp cu doza inclusa pentru camerele PTZ HikVision DS-1604ZJ-BOX-POLE Vezi Pretul
Share:

Suport stalp cu doza inclusa pentru camerele PTZ HikVision DS-1604ZJ-BOX-POLE

Suport stalp cu doza inclusa pentru camerele PTZ Hikvision DS-1604ZJ-BOX-POLE Vezi Pretul
Share:

Suport stalp cu doza inclusa pentru camerele PTZ Hikvision DS-1604ZJ-BOX-POLE

Suport cu doza de conexiuni pentru montaj pe perete,DS-1601ZJ-box Vezi Pretul
Share:

Suport cu doza de conexiuni pentru montaj pe perete,DS-1601ZJ-box

Suport Hikvision Junction box DS-1280ZJ-DM18, aluminiu, diametru: 101mm Vezi Pretul
Share:

Suport Hikvision Junction box DS-1280ZJ-DM18, aluminiu, diametru: 101mm

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxa doza

Cat costa Boxa doza?

Cu unul drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

In cele din urma, cateva boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in continuare un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre 4 inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Acest nou woofer despre 9 inci (dimensiunea mijlocie in zece linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, veti obtine o imagine stereo si mai larga care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxa doza