Logotipo

Boxa dus

Gel de dus Nature Box cu ulei din Fructul Pasiunii 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei din Fructul Pasiunii 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Boxa Portabila Bluetooth Pentru Dus, Waterproof Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth Pentru Dus, Waterproof

Gel de dus Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box cu ulei de cocos 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de cocos 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box cu ulei de avocado 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de avocado 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box, cu ulei de argan 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box, cu ulei de argan 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box cu ulei de migdala 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de migdala 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box, cu ulei de masline 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box, cu ulei de masline 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Boxa portabila cu Bluetooth acumulator incorporat cu ventuza de prindere, rezistenta la apa (ploaie dus), clasa de rezistenta la apa IPX4 design ergonomic conectivitate max 10 m material prietenos la atingere Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth acumulator incorporat cu ventuza de prindere, rezistenta la apa (ploaie dus), clasa de rezistenta la apa IPX4 design ergonomic conectivitate max 10 m material prietenos la atingere

Cada cu hidromasaj SPA-062 stanga, alb, 1800 x 1200 x 680 mm, acril sanitar antibacterian Vezi Pretul
Share:

Cada cu hidromasaj SPA-062 stanga, alb, 1800 x 1200 x 680 mm, acril sanitar antibacterian

Boxa dus

De ce sa cumperi Boxa dus?

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor patru al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti gasi prea multe utilitati in el. 

In cele din urma, unul sau doi boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Vorbitorii vin intr-o gama generoasa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti gasi intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din moment in timp le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa va uitati dupa despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in loc de Google. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor cinci al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.