Logotipo

Boxa fresh n rebel

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Army

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Slice Fabriq Edition, Bluetooth, Cloud

Boxa portabila Fresh`n Rebel 156847 Rockbox Cube Sugar Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh`n Rebel 156847 Rockbox Cube Sugar

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Concrete

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition, Bluetooth, Concrete

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Peppermint

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition, Bluetooth, Cupcake

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Indigo

Boxa Portabila Bluetooth FRESH ‘N REBEL ROCKBOX SLICE INDIGO Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth FRESH ‘N REBEL ROCKBOX SLICE INDIGO

Boxa portabila BLUETOOTH FRESH Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila BLUETOOTH FRESH 'N REBEL ROCKBOX CUBE RUBY

Boxa fresh n rebel

Cat costa Boxa fresh n rebel?

Vorbitorii vin intr-o diversitate vasta despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gaseste intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar mereu le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere despre zi sau birou, exista probabil cea mai buna alegere. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el. 

Cu unul drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai discutam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai geniala decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Majoritatea boxa fresh n rebellor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dumneavoastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers.