Logotipo

Boxa hama

Boxe notebook Hama Sonic Mobil 185, Negru/Argintiu Vezi Pretul
Share:

Boxe notebook Hama Sonic Mobil 185, Negru/Argintiu

Boxa Portabila HAMA Soldier-L , 20 W, Waterproof, Verde Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila HAMA Soldier-L , 20 W, Waterproof, Verde

Boxe Hama Sonic Mobil 183, Negru/Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Hama Sonic Mobil 183, Negru/Rosu

Boxa portabila Hama Soundcup-D, 2 X 10W, Bluetooth, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Hama Soundcup-D, 2 X 10W, Bluetooth, Negru

Soundbar gaming 2.1 Hama uRage SoundZbar 2.1 Unleashed, wireless Vezi Pretul
Share:

Soundbar gaming 2.1 Hama uRage SoundZbar 2.1 Unleashed, wireless

Boxa Portabila HAMA Soldier-S , 5 W, Waterproof, Verde Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila HAMA Soldier-S , 5 W, Waterproof, Verde

Boxa portabila Hama Freeman bluetooth, Negru/Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Hama Freeman bluetooth, Negru/Albastru

Boxa portabila Bluetooth Buzunar, 3W, albastru, HAMA-173121 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Buzunar, 3W, albastru, HAMA-173121

Boxa portabila wireless Hama 124485, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless Hama 124485, Alb

Boxe 2.0 Hama LS150, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Hama LS150, Negru

Boxa hama

Cat costa Boxa hama?

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul domnia voastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sector sa umple doar o incapere mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe - indiferent cat de exclusive este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai importante boxe stereo pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei gaseste cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

In cele din urma, cinci boxa hama Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxa hama intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau exclusive de piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in sector de un dispozitiv audio. Cautati boxa hama cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest mod incat sa puteti sti daca difuzorul domnia voastra se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina.