Logotipo

Boxa huawei

Boxa portabila cu bluetooth Huawei SoundStone CM51, Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu bluetooth Huawei SoundStone CM51, Gri

Boxa portabila Huawei Sound X by Devialet, 108W sunet 360°, memorie 8GB FLASH, bluetooth, WLAN, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Huawei Sound X by Devialet, 108W sunet 360°, memorie 8GB FLASH, bluetooth, WLAN, Negru

Boxa portabila cu bluetooth Huawei Mini CM510, Green Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu bluetooth Huawei Mini CM510, Green

Boxa portabila huawei sound x by devialet, 108W sunet 360°, memorie 8 gb, bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila huawei sound x by devialet, 108W sunet 360°, memorie 8 gb, bluetooth, negru

Set 2 boxe portabile Wireless Stereo Huawei Mini CM510, Black Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe portabile Wireless Stereo Huawei Mini CM510, Black

Baterie Externa Power Box 20000 mAh cu 3 porturi usb Vezi Pretul
Share:

Baterie Externa Power Box 20000 mAh cu 3 porturi usb

Husa Huawei Y6p, Ultra Clear, 2mm, Box, Transparent Vezi Pretul
Share:

Husa Huawei Y6p, Ultra Clear, 2mm, Box, Transparent

Controler de optimizatori Huawei Smart Safety Box PSB2000L Vezi Pretul
Share:

Controler de optimizatori Huawei Smart Safety Box PSB2000L

Husa telefon Huawei P40, Think outside the box, Transparent Vezi Pretul
Share:

Husa telefon Huawei P40, Think outside the box, Transparent

Casti Bluetooth cu microfon, Wireless, Setty dj Box, Bluetooth v4.1, Negru Vezi Pretul
Share:

Casti Bluetooth cu microfon, Wireless, Setty dj Box, Bluetooth v4.1, Negru

Boxa huawei

Ce pret are Boxa huawei?

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa dezbateti la ce procedeu despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin specific de puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si de multe ori nu sunt portabile. 

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in sortiment normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

In moment ce caracterul sonic de baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o camera mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate vasta despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti descoperi mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din moment in timp le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate de mai mult de un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe camere este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere este mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la unul sau doi sau mai multe boxe la un moment dat. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vorbim de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate descopera in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless.