Logotipo

Boxa i dance

Boxa portabila A+ Dance, usb, sd card, fm, bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila A+ Dance, usb, sd card, fm, bluetooth

Boxa Portabila Samus Dance 6, Bluetooth, FM Radio, Intrare Aux/USB/TF Card, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Samus Dance 6, Bluetooth, FM Radio, Intrare Aux/USB/TF Card, Negru

Boxa portabila Akai ABTS-I6 cu BT, lumini disco, app control, baterie 1800 mAH Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Akai ABTS-I6 cu BT, lumini disco, app control, baterie 1800 mAH

Boxa portabila bluetooth, suport telefon/tableta, bass puternic, difuzor 45 mm, slot microSD, 500 mAh, timp functionare 5 h, distanta operare 10 m, Rosu (model I love you) Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth, suport telefon/tableta, bass puternic, difuzor 45 mm, slot microSD, 500 mAh, timp functionare 5 h, distanta operare 10 m, Rosu (model I love you)

Boxa portabila bluetooth, i-jmb, cititor USB, radio, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth, i-jmb, cititor USB, radio, negru

Boxa bluetooth 6 W, I-JMB, 18 x 4 x 6 cm Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth 6 W, I-JMB, 18 x 4 x 6 cm

Procesor Intel Core™ i3-7100, 3.90Ghz Kaby Lake, 3MB, Socket 1151, BOX Vezi Pretul
Share:

Procesor Intel Core™ i3-7100, 3.90Ghz Kaby Lake, 3MB, Socket 1151, BOX

Boxa Portabila bluetooth, Puridea i6, Set 2 boxe, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila bluetooth, Puridea i6, Set 2 boxe, Negru

Boxa Bluesound PULSE 2i Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluesound PULSE 2i Alb

Joc Just Dance 2019 (Code in a Box) pentru Nintendo Switch Vezi Pretul
Share:

Joc Just Dance 2019 (Code in a Box) pentru Nintendo Switch

Boxa i dance

Cat costa Boxa i dance?

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxa i dance Bluetooth suna mult mai bine decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre doi inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe - indiferent cat de traditionale ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai folosite boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca veti descopera cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor sapte al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dumneavoastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Acestea sunt cele mai mari si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in procedeu normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in afara de multime. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai exotice difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxa i dance de podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxa i dance desktop, active si wireless.