Logotipo

Boxa idance

Boxa portabila iDance Groove 320MK3, karaoke, Bluetooth, 300W, troler, microfon inclus, USB Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila iDance Groove 320MK3, karaoke, Bluetooth, 300W, troler, microfon inclus, USB

Boxa portabila Led Cube LC100, putere 30W, Discolight, iDance Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Led Cube LC100, putere 30W, Discolight, iDance

Boxa portabila acumulator Li-Ion microfon cu fir 8" Bluetooth / USB 100W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila acumulator Li-Ion microfon cu fir 8" Bluetooth / USB 100W RMS

Boxa portabila cu acumulator Li-ion, putere 200W, microfon wireless inclus, Bluetooth/ USB/ Radio, iDance Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu acumulator Li-ion, putere 200W, microfon wireless inclus, Bluetooth/ USB/ Radio, iDance

Boxa portabila iDance XD-8N BK, karaoke, Bluetooth, 500W, joc de lumini, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila iDance XD-8N BK, karaoke, Bluetooth, 500W, joc de lumini, Negru

Boxa portabila, acumulator Li-Ion, microfon cu fir, 12", Bluetooth 150W RMS Idance Groove 320 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, acumulator Li-Ion, microfon cu fir, 12", Bluetooth 150W RMS Idance Groove 320

Boxa Portabila IDance Megabox MB-1000 200W cu microfon Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila IDance Megabox MB-1000 200W cu microfon

Boxa portabila cu Acumulator iDance Megabox MB500 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Acumulator iDance Megabox MB500

Boxa Bluetooth iDance ACDC-Classic2 50W Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth iDance ACDC-Classic2 50W

Boxa portabila wireless, 10W RMS, 6x LED-uri multicolor, iDance DL6-OCTO Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless, 10W RMS, 6x LED-uri multicolor, iDance DL6-OCTO

Boxa idance

De ce sa cumperi Boxa idance?

Majoritatea boxa idancelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai exceptionale difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti de recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Cu doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in exterior de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv obiectele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau traditionale despre piscina. Difuzoarele rezistente pot face fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti gasi cu o caramida in pamant de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul domnia voastra se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand conversam de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume.