Logotipo

Boxa jam

Boxa Portabila JAM Hang Up, Bluetooth, Waterproof, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Hang Up, Bluetooth, Waterproof, Albastru

Boxa bluetooth JAM, Hang Around Black, microfon, submersibil, 20 de ore redare, stereo, (HX-P505BK) Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth JAM, Hang Around Black, microfon, submersibil, 20 de ore redare, stereo, (HX-P505BK)

Boxa Portabila JAM Hang Around, Bluetooth, Waterproof, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Hang Around, Bluetooth, Waterproof, Negru

Boxa Portabila JAM Hang Up, Bluetooth, Waterproof, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Hang Up, Bluetooth, Waterproof, Negru

Boxa Portabila JAM Chill Out, Bluetooth, Waterproof, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Chill Out, Bluetooth, Waterproof, Negru

Boxa Portabila JAM Chill Out, Bluetooth, Waterproof, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Chill Out, Bluetooth, Waterproof, Rosu

Boxa Portabila JAM Hang Tight, Bluetooth, Waterproof, Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Hang Tight, Bluetooth, Waterproof, Gri

Boxa Portabila JAM Chill Out, Bluetooth, Waterproof, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Chill Out, Bluetooth, Waterproof, Albastru

Boxa Portabila JAM Double Chill, Bluetooth, Waterproof, Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Double Chill, Bluetooth, Waterproof, Gri

Boxa Portabila JAM Double Chill, Bluetooth, Waterproof, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila JAM Double Chill, Bluetooth, Waterproof, Negru

Boxa jam

De ce sa cumperi Boxa jam?

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai folosite difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti de recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe - indiferent cat de valoroase este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai prestigioase boxe stereo pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei cumpara cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In procedeu evident, aceste boxa jam nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru incapere despre zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest fel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai mari si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in incapere in casa ta. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau exotice de piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti gasi cu o caramida in pamant de un dispozitiv audio. Cautati boxa jam cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul nostru pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina.