Logotipo

Boxa kef muo

Boxe de raft Hi-Fi KEF Q350, Satin Black Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Hi-Fi KEF Q350, Satin Black

Boxe Hi-Fi de Raft KEF Q150, Satin Black Vezi Pretul
Share:

Boxe Hi-Fi de Raft KEF Q150, Satin Black

Boxe active KEF LS50 Wireless, Piano White Gloss Vezi Pretul
Share:

Boxe active KEF LS50 Wireless, Piano White Gloss

Boxe Hi-Fi de Podea KEF Q550, Satin Black Vezi Pretul
Share:

Boxe Hi-Fi de Podea KEF Q550, Satin Black

Boxe active KEF LS50 Wireless, Piano Black Gloss Vezi Pretul
Share:

Boxe active KEF LS50 Wireless, Piano Black Gloss

Boxa Centru KEF Q650c, Satin White Vezi Pretul
Share:

Boxa Centru KEF Q650c, Satin White

Boxe Hi-Fi de Raft KEF Q150, Satin White Vezi Pretul
Share:

Boxe Hi-Fi de Raft KEF Q150, Satin White

Boxe Hi-Fi de Podea KEF Q750, Satin Black Vezi Pretul
Share:

Boxe Hi-Fi de Podea KEF Q750, Satin Black

Subwoofer KEF Kube 12b Vezi Pretul
Share:

Subwoofer KEF Kube 12b

Subwoofer KEF Kube 8b Vezi Pretul
Share:

Subwoofer KEF Kube 8b

Boxa kef muo

De unde sa cumperi Boxa kef muo?

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Compromisul este ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, in acest fel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul voi ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un sortiment Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

In cele din urma, cateva boxa kef muo Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxa kef muo intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Cel mai in mod corect te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas distinct despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei efectua greu de gasit ceva mai bun. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in odaie in casa ta. 

Aceste boxa kef muo compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti.