Logotipo

Boxa lampa

Veioza Mini - Lampa de Veghe pentru Interior, cu Boxa Bluetooth si Senzori Atingere, M16 Vezi Pretul
Share:

Veioza Mini - Lampa de Veghe pentru Interior, cu Boxa Bluetooth si Senzori Atingere, M16

Lampa Bluetooth Cu Difuzor si Ceas Alarma FM Radio,Perfecta Pentru Cadouri Copii Sau Lampa Veghe Vezi Pretul
Share:

Lampa Bluetooth Cu Difuzor si Ceas Alarma FM Radio,Perfecta Pentru Cadouri Copii Sau Lampa Veghe

Boxa bluetooth portabila cu lampa de veghe, 3w Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth portabila cu lampa de veghe, 3w

Bec wireless cu Difuzor , E27 , 220 V , tip boxa , 12W, bluetooth , telecomanda , LED Vezi Pretul
Share:

Bec wireless cu Difuzor , E27 , 220 V , tip boxa , 12W, bluetooth , telecomanda , LED

Boxa portabila Akai ABTS-40, lampa LED, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Akai ABTS-40, lampa LED, negru

Lampa de veghe pentru copii, Carusel, music box, proiectie, incarcare USB Vezi Pretul
Share:

Lampa de veghe pentru copii, Carusel, music box, proiectie, incarcare USB

Bec Smart Full Electrics multicolor, boxa bluetooth incorporata, telecomanda 24 butoane, 4 jocuri de lumini Vezi Pretul
Share:

Bec Smart Full Electrics multicolor, boxa bluetooth incorporata, telecomanda 24 butoane, 4 jocuri de lumini

Lampa de lava cu difuzor Bluetooth si microfon, InnovaGoods Home LED, 30 W Vezi Pretul
Share:

Lampa de lava cu difuzor Bluetooth si microfon, InnovaGoods Home LED, 30 W

Lampa Smart cu Bec LED RGB cu boxa Bluetooth, telecomanda, 12W, E27(bec normal) Veioza din lemn Auria Robot Light Vezi Pretul
Share:

Lampa Smart cu Bec LED RGB cu boxa Bluetooth, telecomanda, 12W, E27(bec normal) Veioza din lemn Auria Robot Light

Boxa bluetooth portabila cu lampa de veghe si functie tactila de schimbare a culorii Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth portabila cu lampa de veghe si functie tactila de schimbare a culorii

Boxa lampa

De ce sa cumperi Boxa lampa?

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv cumparaturile Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Asadar, fie vrei prima tine pereche de boxe in moment ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai importante boxe pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau exclusive de piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei descoperi cu o caramida in loc de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul tine se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate despre mai mult de un difuzor. In sol sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem de sunet cu mai multe incapere exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxa lampa simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la cateva sau mai multe boxa lampa la un moment dat. 

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Acum aceste boxa lampa nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.