Logotipo

Boxa lunga

Balsam spray Nature Box cu ulei de avocado 100% presat la rece, formula vegana, 200 ml Vezi Pretul
Share:

Balsam spray Nature Box cu ulei de avocado 100% presat la rece, formula vegana, 200 ml

Masca de par anti-rupere Nature Box cu ulei de masline 100% presat la rece, formula vegana, 200 ml Vezi Pretul
Share:

Masca de par anti-rupere Nature Box cu ulei de masline 100% presat la rece, formula vegana, 200 ml

Sampon Nature Box cu ulei de rodie pentru par vopsit, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Sampon Nature Box cu ulei de rodie pentru par vopsit, 385 ml

Masca de par Nature Box cu ulei de avocado pentru par deteriorat, 200 ml Vezi Pretul
Share:

Masca de par Nature Box cu ulei de avocado pentru par deteriorat, 200 ml

Balsam Nature Box cu ulei de masline 100% presat la rece, formula vegana, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Balsam Nature Box cu ulei de masline 100% presat la rece, formula vegana, 385 ml

Gel de dus Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Balsam Nature Box cu ulei de rodie pentru par vopsit, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Balsam Nature Box cu ulei de rodie pentru par vopsit, 385 ml

Balsam spray Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, formula vegana, 200 ml Vezi Pretul
Share:

Balsam spray Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, formula vegana, 200 ml

Lapte de corp Nature Box Rodie, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Lapte de corp Nature Box Rodie, 385 ml

Vopsea de par semi-permanenta Schwarzkopf Live Ultra Brights 092 Pillar Box Red, 80 ml Vezi Pretul
Share:

Vopsea de par semi-permanenta Schwarzkopf Live Ultra Brights 092 Pillar Box Red, 80 ml

Boxa lunga

De ce sa cumperi Boxa lunga?

Acum aceste boxa lunga nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest mod de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 3 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

In timp ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in pamant despre Google. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau traditionale despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti descoperi cu o caramida in pamant despre un dispozitiv audio. Cautati boxa lunga cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, astfel incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina.