Logotipo

Boxa boxe

Boxe notebook Hama Sonic Mobil 185, Negru/Argintiu Vezi Pretul
Share:

Boxe notebook Hama Sonic Mobil 185, Negru/Argintiu

Boxe Hama Sonic Mobil 183, Negru/Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Hama Sonic Mobil 183, Negru/Rosu

Boxa portabila Bluetooth Wireless, USB, TF Card, port auxiliar si suport pentru telefonul mobil, alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Wireless, USB, TF Card, port auxiliar si suport pentru telefonul mobil, alb

Maner boxa, Audiosat, metal, negru, dimensiune 220x160 Vezi Pretul
Share:

Maner boxa, Audiosat, metal, negru, dimensiune 220x160

Dispozitiv marire ecran telefon mobil cu efect 3D, Mobile View Box, 19x12.8x4.8 cm Vezi Pretul
Share:

Dispozitiv marire ecran telefon mobil cu efect 3D, Mobile View Box, 19x12.8x4.8 cm

Boxa portabila Mobile Speaker 3005 BT bluetooth cu lumini + stick cadou Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Mobile Speaker 3005 BT bluetooth cu lumini + stick cadou

Boxa activa mobila 15" 2 VHF SPJ-PA915 (300W RMS) + Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa activa mobila 15" 2 VHF SPJ-PA915 (300W RMS) + Bluetooth

Boxa portabila Logitech Mobile Speakerphone P710e - USB - 980-000742 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Logitech Mobile Speakerphone P710e - USB - 980-000742

Adaptor Original Apple, de la Jack la Lightning, in Retail Box, MMX62ZM/A , Alb Vezi Pretul
Share:

Adaptor Original Apple, de la Jack la Lightning, in Retail Box, MMX62ZM/A , Alb

Boxa Portabila Bluetooth design Bec RGB 16 culori cu Telecomanda si slot USB, redare muzica din telefonul mobil AK6505 Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth design Bec RGB 16 culori cu Telecomanda si slot USB, redare muzica din telefonul mobil AK6505

Boxa boxe

De unde sa cumperi Boxa boxe?

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay de prima parte in exterior de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de calitate despre piscina. Difuzoarele rezistente pot face fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei descoperi cu o caramida in sector despre un dispozitiv audio. Cautati boxa boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, astfel incat sa puteti sti daca difuzorul dumneavoastra se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru camera de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea nevoie de mai mult de un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem despre sunet cu mai multe locuinta este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxa boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la cinci sau mai multe boxa boxe la un timp dat.