Logotipo

Boxa muse

Radio portabil Muse M-51 RW, FM/MW, Boxa frontala, Alb Vezi Pretul
Share:

Radio portabil Muse M-51 RW, FM/MW, Boxa frontala, Alb

Radio portabil Muse M-030 R, FM/MW, Boxa frontala, Negru Vezi Pretul
Share:

Radio portabil Muse M-030 R, FM/MW, Boxa frontala, Negru

Radio portabil Muse M-081 R, LED, Dual-Alarm, Boxa frontala, Negru Vezi Pretul
Share:

Radio portabil Muse M-081 R, LED, Dual-Alarm, Boxa frontala, Negru

Boxa portabila Muse M-910 BT, Bluetooth, NFC Auto-Pair, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Muse M-910 BT, Bluetooth, NFC Auto-Pair, Negru

Boxa portabila Muse M-730 DJN, 2x5W, Bluetooth, NFC, IPX4, Stroboscop, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Muse M-730 DJN, 2x5W, Bluetooth, NFC, IPX4, Stroboscop, Albastru

Boxa Bluetooth Party MUSE cu CD si Baterie M-1920 DJ Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Party MUSE cu CD si Baterie M-1920 DJ

Boxa portabila Muse M-1915 DJ Trolly Party, Bluetooth, 150W, Microfon, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Muse M-1915 DJ Trolly Party, Bluetooth, 150W, Microfon, Negru

Boxa portabila MUSE M-800, Bluetooth, Black Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila MUSE M-800, Bluetooth, Black

Radio portabil Muse M-062 UK, FM/MW, Boxa frontala, AUX-in, Alb Vezi Pretul
Share:

Radio portabil Muse M-062 UK, FM/MW, Boxa frontala, AUX-in, Alb

Radio portabil Muse M-51 R, FM/MW, Boxa frontala, Negru Vezi Pretul
Share:

Radio portabil Muse M-51 R, FM/MW, Boxa frontala, Negru

Boxa muse

Cat costa Boxa muse?

Cu doi drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cateva care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acest nou woofer de 8 inci (dimensiunea mijlocie in 8 linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid despre unda, veti poti descoperi o imagine stereo si mai amplie care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca exista tot Alexa in sector de Google. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate gaseste in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor sase al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra despre cele mai folosite difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxa muse nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere despre zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere.