Logotipo

Boxa net

Boxa portabila AKAI ABTS-806, Bluetooth, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila AKAI ABTS-806, Bluetooth, Negru

Boxa portabila mare LT-2806XBT KARAOKE + Microfon Wireless si telecomanda Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila mare LT-2806XBT KARAOKE + Microfon Wireless si telecomanda

Boxa portabila cu conectare bluetooth, Argintiu, Fx Net Sound 2 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu conectare bluetooth, Argintiu, Fx Net Sound 2

Boxa Bluetooth 150W LT-2805 cu Radio Fm si microfon Cadou Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth 150W LT-2805 cu Radio Fm si microfon Cadou

Boxa Portabila ZQS-T315 cu Incarcare Solara si Lanterna, Suport USB, TF, FM, Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila ZQS-T315 cu Incarcare Solara si Lanterna, Suport USB, TF, FM, Bluetooth

Boxa Portabila Sound FX Extreme Cu Bluetooth , USB , Card , Radio , Baterie 10.000 mAH , Autonomie 10 Ore , Rezistenta La Apa , Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Sound FX Extreme Cu Bluetooth , USB , Card , Radio , Baterie 10.000 mAH , Autonomie 10 Ore , Rezistenta La Apa , Negru

Boxa Portabila Sound FX Extreme Cu Bluetooth, USB, Card, Radio, Baterie 10.000 mAH, Autonomie 10 Ore, Rezistenta la apa, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Sound FX Extreme Cu Bluetooth, USB, Card, Radio, Baterie 10.000 mAH, Autonomie 10 Ore, Rezistenta la apa, Albastru

Boxa audio portabila activa PK 16 Vezi Pretul
Share:

Boxa audio portabila activa PK 16

Set Chitara Baieti cu Microfon si Boxa, Culoare Galbena Vezi Pretul
Share:

Set Chitara Baieti cu Microfon si Boxa, Culoare Galbena

Lenjerie de pat 2 persoane, Cotton Box, Maritime, Neta, Albastru Vezi Pretul
Share:

Lenjerie de pat 2 persoane, Cotton Box, Maritime, Neta, Albastru

Boxa net

De ce sa cumperi Boxa net?

Vorbitorii vin intr-o diversitate intinsa de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti descoperi mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar cateodata le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs. nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o incapere mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai in soi corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre cinci inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Platforma AirPlay de la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In mod evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

In cele din urma, cateva boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Cel mai in stil corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas in general despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, vei efectua greu despre gasit ceva mai bun.