Logotipo

Boxa pentru dus

Gel de dus Nature Box cu ulei din Fructul Pasiunii 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei din Fructul Pasiunii 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de rodie 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box cu ulei de cocos 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de cocos 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Boxa Portabila Bluetooth Pentru Dus, Waterproof Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth Pentru Dus, Waterproof

Gel de dus Nature Box cu ulei de avocado 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de avocado 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Gel de dus Nature Box, cu ulei de argan 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box, cu ulei de argan 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Boxa bluetooth 3W rezistenta la socuri si apa IPX7 pentru uz in aer liber piscina cada sau dus Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth 3W rezistenta la socuri si apa IPX7 pentru uz in aer liber piscina cada sau dus

Gel de dus Nature Box cu ulei de migdala 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box cu ulei de migdala 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Cada cu hidromasaj SPA-062 stanga, alb, 1800 x 1200 x 680 mm, acril sanitar antibacterian Vezi Pretul
Share:

Cada cu hidromasaj SPA-062 stanga, alb, 1800 x 1200 x 680 mm, acril sanitar antibacterian

Gel de dus Nature Box, cu ulei de masline 100% presat la rece, vegan, 385 ml Vezi Pretul
Share:

Gel de dus Nature Box, cu ulei de masline 100% presat la rece, vegan, 385 ml

Boxa pentru dus

Cat costa Boxa pentru dus?

Acest nou woofer de sase inci (dimensiunea mijlocie in cinci linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei poti gasi o imagine stereo si mai larga care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxa pentru dus. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa rezolvati la ce mod de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin distinct de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in pamant de Google. 

Aceste boxa pentru dus compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Acest nou woofer despre noua inci (dimensiunea mijlocie in zece linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei poti gasi o imagine stereo si mai intinsa care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Cu patru drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxa pentru dus relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare.