Logotipo

Boxa platinet

Boxa portabila 2in1 cu Led, Control touch, Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila 2in1 cu Led, Control touch, Bluetooth

Boxa portabila PLATINET cu Leduri , 5W , rezistenta la apa IPX4 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila PLATINET cu Leduri , 5W , rezistenta la apa IPX4

Boxa Bluetooth Portabila Platinet PMG76, ecran LCD, AUX, slot card SD, 1800 mAh Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Portabila Platinet PMG76, ecran LCD, AUX, slot card SD, 1800 mAh

Boxa portabila PLATINET , Bluetooth cu ceas , 10W , Stereo Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila PLATINET , Bluetooth cu ceas , 10W , Stereo

Boxa portabila PLATINET , Bluetooth , Ceas , Alarma , 10W Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila PLATINET , Bluetooth , Ceas , Alarma , 10W

Boxa Hi-Fi stereo 2.0 Platinet CRUDE 44417,30W,bluetooth V4.0,USB Vezi Pretul
Share:

Boxa Hi-Fi stereo 2.0 Platinet CRUDE 44417,30W,bluetooth V4.0,USB

Boxa stereo 2.0 Platinet DENO 44521,30W,bluetooth V4.0 Vezi Pretul
Share:

Boxa stereo 2.0 Platinet DENO 44521,30W,bluetooth V4.0

Boxa Platinet 44799, 10W, Bluetooth v4.2, incarcare Qi, Ceas, USB, microSD, FM, baterie 3600 mAh, neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa Platinet 44799, 10W, Bluetooth v4.2, incarcare Qi, Ceas, USB, microSD, FM, baterie 3600 mAh, neagra

BOXA PLATINET BOOMBOX PMG75B ,11W IPX5 WATERPROOF BLUETOOTH FM USB Vezi Pretul
Share:

BOXA PLATINET BOOMBOX PMG75B ,11W IPX5 WATERPROOF BLUETOOTH FM USB

Boxe 2.1 35W Hi-Fi Platinet PMG095 BAMBOO 44520,bluetooth V4.0,aux in Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.1 35W Hi-Fi Platinet PMG095 BAMBOO 44520,bluetooth V4.0,aux in

Boxa platinet

De unde sa cumperi Boxa platinet?

Vorbitorii vin intr-o gama amplie despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti descoperi intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar cateodata le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, asa incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai mari si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in incapere in casa ta. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in teren sa umple doar o odaie mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Vorbitorii vin intr-o varietate cuprinzatoare de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti obtine mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar uneori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Acest nou woofer de 7 inci (dimensiunea mijlocie in 4 linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid despre unda, veti gasiti o imagine stereo si mai vasta care va permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxa platinet