Logotipo

Boxa portabila avantree cyclone

Boxa portabila Avantree SP950, Bluetooth, Waterproof, Black Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Avantree SP950, Bluetooth, Waterproof, Black

Boxa portabila Avantree SP860, 2in1 Radio FM si boxa bluetooth 5.0, antena telescopica, autonomie pana la 15h, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Avantree SP860, 2in1 Radio FM si boxa bluetooth 5.0, antena telescopica, autonomie pana la 15h, negru

Boxa portabila Avantree Cyclone, Bluetooth, NFC, SD TF Card, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Avantree Cyclone, Bluetooth, NFC, SD TF Card, Negru

Boxa bluetooth Avantree, 2.2W, Roz Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth Avantree, 2.2W, Roz

Boxa portabila Avantree SP950, Bluetooth, Waterproof, Green Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Avantree SP950, Bluetooth, Waterproof, Green

Boxa portabila cu fir Avantree Pluto, Green Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu fir Avantree Pluto, Green

Boxa portabila Avantree Torpedo Plus, Wireless, 10W, Tehnologie DSP, Black Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Avantree Torpedo Plus, Wireless, 10W, Tehnologie DSP, Black

Boxa portabila wireless Avantree Pluto Air, Pink Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless Avantree Pluto Air, Pink

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxa portabila avantree cyclone

De ce sa cumperi Boxa portabila avantree cyclone?

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in pamant de Google. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dumneavoastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai exclusive difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxa portabila avantree cyclone despre podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxa portabila avantree cyclone desktop, active si wireless. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul tine ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in odaie in casa ta. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, ii nevoie sa dezbateti la ce stil de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin deosebit despre puternice. Difuzoarele mai indrazneti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si mereu nu sunt portabile.