Logotipo

Boxa portabila beats by dr dre

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, White Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, White

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Black

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Red Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Red

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Red Vezi Pretul
Share:

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Red

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Black

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Blue Vezi Pretul
Share:

Casti audio On-ear Beats EP by Dr. Dre, Blue

Casti audio In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, Wireless, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, Wireless, Black

Casti audio In-ear BeatsX by Dr. Dre, Wireless, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio In-ear BeatsX by Dr. Dre, Wireless, Black

Casti audio In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, Wireless, Siren Red Vezi Pretul
Share:

Casti audio In-ear PowerBeats 3 by Dr. Dre, Wireless, Siren Red

Folie de protectie Carbon Skinz, Husa de tip Skin Adeziv pentru Carcasa, Carbon Albastru dedicata Beats By Dr Dre Studio Vezi Pretul
Share:

Folie de protectie Carbon Skinz, Husa de tip Skin Adeziv pentru Carcasa, Carbon Albastru dedicata Beats By Dr Dre Studio

Boxa portabila beats by dr dre

Cat costa Boxa portabila beats by dr dre?

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxa portabila beats by dr dre nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie despre zi sau birou, exista probabil cea mai fantastica alegere. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in sol despre Google. 

Acest nou woofer de 10 inci (dimensiunea mijlocie in 7 linie) se combina cu un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid despre unda, veti gaseste o imagine stereo si mai intinsa care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Cu unul sau doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se gasi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai de incredere difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti de recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o odaie mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti obtine in continuare un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless.