Logotipo

Boxa portabila beoplay p2

Boxa Portabila Wireless Beoplay Beolit 17, Natural Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Wireless Beoplay Beolit 17, Natural

Boxa portabila Bang & Olufsen Beoplay P6, Black Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bang & Olufsen Beoplay P6, Black

Boxa Wireless Beoplay M5, Black Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Beoplay M5, Black

Boxa portabila Bang & Olufsen Beoplay P2, Sandstone Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bang & Olufsen Beoplay P2, Sandstone

Boxa portabila Beoplay Speaker P2, Bluetooth, Rezistenta la apa si praf, Black Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Beoplay Speaker P2, Bluetooth, Rezistenta la apa si praf, Black

Boxa portabila Beoplay P6, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Beoplay P6, negru

Boxa portabila Beoplay M3, natural Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Beoplay M3, natural

Boxa portabila Beoplay M3, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Beoplay M3, negru

Boxa portabila IS8P de tip 2-way, GEMINI, Woofer 8", 500 W, EQ pe 2 benzi, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila IS8P de tip 2-way, GEMINI, Woofer 8", 500 W, EQ pe 2 benzi, Negru

Boxa Portabila Wireless Beoplay A1, Natural Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Wireless Beoplay A1, Natural

Boxa portabila beoplay p2

Cat costa Boxa portabila beoplay p2?

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din varietate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in sortiment normal pentru boxa portabila beoplay p2 mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vorbim despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti avea in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera despre zi sau birou, exista probabil cea mai buna alegere. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul domnia voastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o odaie mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acum aceste boxa portabila beoplay p2 nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.