Logotipo

Boxa portabila cea mai buna

Set cadou, cana cu lingurita, pentru cea mai buna sora,10X9X17 cm, dae2489 Vezi Pretul
Share:

Set cadou, cana cu lingurita, pentru cea mai buna sora,10X9X17 cm, dae2489

Set cani personalizate pentru parinti, ”Cea mai buna mama” ”Cel mai bun tata”, 320ml Vezi Pretul
Share:

Set cani personalizate pentru parinti, ”Cea mai buna mama” ”Cel mai bun tata”, 320ml

Set cadou, cana cu lingurita, pentru cea mai buna soacra,10X9X12 cm, dae2494 Vezi Pretul
Share:

Set cadou, cana cu lingurita, pentru cea mai buna soacra,10X9X12 cm, dae2494

Tablou decorativ cu mesaj“Esti cea mai buna mama” Vezi Pretul
Share:

Tablou decorativ cu mesaj“Esti cea mai buna mama”

Trofeu "Cea mai buna mama" din plastic, auriu, cu soclu din plastic Vezi Pretul
Share:

Trofeu "Cea mai buna mama" din plastic, auriu, cu soclu din plastic

Magnet Diploma pentru cea mai buna MAMA din lume, lemn Vezi Pretul
Share:

Magnet Diploma pentru cea mai buna MAMA din lume, lemn

Carte cadou, Yes, please!, 50 de motive pentru care - Esti cea mai buna prietena, verde Vezi Pretul
Share:

Carte cadou, Yes, please!, 50 de motive pentru care - Esti cea mai buna prietena, verde

Pentru cea mai buna mama din lume - Isobel Carlson Vezi Pretul
Share:

Pentru cea mai buna mama din lume - Isobel Carlson

Cana pentru cea mai buna mama, 8 Martie, ziua Femeii sau ziua Mamei, Priti Global, 300 ml Vezi Pretul
Share:

Cana pentru cea mai buna mama, 8 Martie, ziua Femeii sau ziua Mamei, Priti Global, 300 ml

Carte cadou, Yes, please!, 50 de motive pentru care - Esti cea mai buna mama, violet Vezi Pretul
Share:

Carte cadou, Yes, please!, 50 de motive pentru care - Esti cea mai buna mama, violet

Boxa portabila cea mai buna

De ce sa cumperi Boxa portabila cea mai buna?

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie de zi sau birou, exista probabil cea mai fantastica alegere. 

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand pronuntam de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Acum aceste boxa portabila cea mai buna nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai in procedeu corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de noua inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay de prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti gasi prea multe utilitati in el. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxa portabila cea mai buna Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre 7 inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios.