Logotipo

Boxa portabila i jmb

Boxa portabila bluetooth, i-jmb, cititor USB, radio, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth, i-jmb, cititor USB, radio, negru

Boxa portabila bluetooth, suport telefon/tableta, bass puternic, difuzor 45 mm, slot microSD, 500 mAh, timp functionare 5 h, distanta operare 10 m, Rosu (model I love you) Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth, suport telefon/tableta, bass puternic, difuzor 45 mm, slot microSD, 500 mAh, timp functionare 5 h, distanta operare 10 m, Rosu (model I love you)

Boxa portabila Akai ABTS-I6 cu BT, lumini disco, app control, baterie 1800 mAH Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Akai ABTS-I6 cu BT, lumini disco, app control, baterie 1800 mAH

Boxa bluetooth 6 W, I-JMB, 18 x 4 x 6 cm Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth 6 W, I-JMB, 18 x 4 x 6 cm

Boxa Portabila bluetooth, Puridea i6, Set 2 boxe, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila bluetooth, Puridea i6, Set 2 boxe, Negru

Boxa portabila Swissten i-METAL, Bluetooth, 3W, 300mAh, slot card SD, aluminiu, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Swissten i-METAL, Bluetooth, 3W, 300mAh, slot card SD, aluminiu, negru

Boxa Bluesound PULSE 2i Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluesound PULSE 2i Alb

Boxa portabila Bluetooth Puridea I9 Silver Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Puridea I9 Silver

Boxa Bluesound PULSE Mini 2i Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluesound PULSE Mini 2i Negru

Boxa portabila bluetooth EVO Soundvox I3C, tip flacara Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth EVO Soundvox I3C, tip flacara

Boxa portabila i jmb

De ce sa cumperi Boxa portabila i jmb?

Platforma AirPlay de la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in teren despre Google. 

Asadar, fie cauti prima dvs. pereche despre boxa portabila i jmb in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre boxa portabila i jmb bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai exclusive boxa portabila i jmb pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate despre mai mult de un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe incapere exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxa portabila i jmb simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la patru sau mai multe boxa portabila i jmb la un timp dat.