Logotipo

Boxa portabila idance groove 870

Boxa portabila iDance Groove 320MK3, karaoke, Bluetooth, 300W, troler, microfon inclus, USB Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila iDance Groove 320MK3, karaoke, Bluetooth, 300W, troler, microfon inclus, USB

Boxa portabila Led Cube LC100, putere 30W, Discolight, iDance Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Led Cube LC100, putere 30W, Discolight, iDance

Boxa portabila Tronsmart Element Groove, Bluetooth 5.0 , IPX7 rezistenta la apa, 2500 mAh, 10W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Tronsmart Element Groove, Bluetooth 5.0 , IPX7 rezistenta la apa, 2500 mAh, 10W, negru

Boxa portabila iDance XD-8N BK, karaoke, Bluetooth, 500W, joc de lumini, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila iDance XD-8N BK, karaoke, Bluetooth, 500W, joc de lumini, Negru

Boxa portabila, acumulator Li-Ion, microfon cu fir, 12", Bluetooth 150W RMS Idance Groove 320 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, acumulator Li-Ion, microfon cu fir, 12", Bluetooth 150W RMS Idance Groove 320

Boxa portabila acumulator Li-Ion microfon cu fir 8" Bluetooth / USB 100W RMS Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila acumulator Li-Ion microfon cu fir 8" Bluetooth / USB 100W RMS

Boxa Portabila IDance Megabox MB-1000 200W cu microfon Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila IDance Megabox MB-1000 200W cu microfon

Boxa portabila cu acumulator Li-ion, putere 200W, microfon wireless inclus, Bluetooth/ USB/ Radio, iDance Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu acumulator Li-ion, putere 200W, microfon wireless inclus, Bluetooth/ USB/ Radio, iDance

Boxa portabila cu Acumulator iDance Megabox MB500 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Acumulator iDance Megabox MB500

Boxa portabila Klipsch, Heritage Groove Black, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Klipsch, Heritage Groove Black, Negru

Boxa portabila idance groove 870

Ce pret are Boxa portabila idance groove 870?

Cu trei drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se gasi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa dezbateti la ce stil despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in general de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa de boxa portabila idance groove 870 Bluetooth suna mult mai in sortiment corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre zece inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai in stil corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga de 3 inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai importanti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in incapere in casa ta. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta).