Logotipo

Boxa portabila sharp ps 920

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS05DB, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS05DB, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, negru

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS6, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS6, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, negru

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS11DB, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS11DB, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, Negru

Boxa portabila Sharp GX-BT180, Rezistenta la stropire, 14W, Wireless Bluetooth, Hands Free, Autonomie 10H, albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Sharp GX-BT180, Rezistenta la stropire, 14W, Wireless Bluetooth, Hands Free, Autonomie 10H, albastru

Boxa portabila SVEN PS-480 2000mAh, 10W RMS, Negru, BT, FM, USB, MicroSD, Led-Display Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila SVEN PS-480 2000mAh, 10W RMS, Negru, BT, FM, USB, MicroSD, Led-Display

Boxa portabila Sharp GX-BT480, Rezistenta la stropire, 40W - 100dB, Wireless Bluetooth, Hands Free, MicroSD, Autonomie 20H, neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Sharp GX-BT480, Rezistenta la stropire, 40W - 100dB, Wireless Bluetooth, Hands Free, MicroSD, Autonomie 20H, neagra

Boxa portabila SVEN PS-72 1200mAh, 6W RMS, Rosu, Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila SVEN PS-72 1200mAh, 6W RMS, Rosu, Bluetooth

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS10DB, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila profesionala Blaupunkt PS10DB, Bluetooth, FM, SD, USB, Karaoke, lumini disco, negru

Boxa portabila Acme PS404, Bluetooth, Negru, FM Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Acme PS404, Bluetooth, Negru, FM

Boxa Bluetooth, Bazooka Bt920 Rms 120W, Aux, Usb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth, Bazooka Bt920 Rms 120W, Aux, Usb

Boxa portabila sharp ps 920

Ce pret are Boxa portabila sharp ps 920?

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti obtine in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea lipsa despre mai mult despre un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe odaie este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe incapere exista mai comun si mai usor despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la doi sau mai multe boxe la un timp dat. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o camera mica, tineti cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta).