Logotipo

Boxa portabila ws a9

Boxa portabila Bluetooth AKAI WS-529 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth AKAI WS-529

Boxa portabila bluetooth Soundvox™ WS-887, Rosie Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Soundvox™ WS-887, Rosie

Microfon Karaoke Wireless WS-1816 cu lumini, Wster, Bluetooth, Rosu Vezi Pretul
Share:

Microfon Karaoke Wireless WS-1816 cu lumini, Wster, Bluetooth, Rosu

Mini boxa portabila cu bluetooth Wster WS-Q9, culoare gri. Vezi Pretul
Share:

Mini boxa portabila cu bluetooth Wster WS-Q9, culoare gri.

Boxa portabila Wster WS-A9 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Wster WS-A9

Boxa portabila WS-A8 gri + Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila WS-A8 gri +

Difuzor 3.5w Cigii A9 portabil rezistent,radio USB SD card,bluetooth speaker,negru Vezi Pretul
Share:

Difuzor 3.5w Cigii A9 portabil rezistent,radio USB SD card,bluetooth speaker,negru

Boxa portabila bluetooth Wster WS-1806B, radio FM Albastru/alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Wster WS-1806B, radio FM Albastru/alb

Mini boxa portabila bluetooth Wster WS-159B, Verde Vezi Pretul
Share:

Mini boxa portabila bluetooth Wster WS-159B, Verde

Mini boxa portabila Wster WS-767, suport card TF/USB Vezi Pretul
Share:

Mini boxa portabila Wster WS-767, suport card TF/USB

Boxa portabila ws a9

Cat costa Boxa portabila ws a9?

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din varietate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in stil normal pentru boxa portabila ws a9 mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in afara de multime. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie de zi sau birou, este probabil cea mai fantastica alegere. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vorbim de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a poti gasi in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate de mai mult despre un difuzor. In pamant sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem despre sunet cu mai multe odaie exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai simplu de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxa portabila ws a9 simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la doi sau mai multe boxa portabila ws a9 la un timp dat. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de incredere despre piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti descoperi cu o caramida in teren despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul nostru pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest fel incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o de asemenea de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai folosite difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxa portabila ws a9 despre podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxa portabila ws a9 desktop, active si wireless.