Logotipo

Boxa promate

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, albastru

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, roz

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Bunny, 3W, galben Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Bunny, 3W, galben

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Bunny, 3W, roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Bunny, 3W, roz

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, galben Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, galben

Boxa portabila pentru copii cu suport, PROMATE Ape, 3W, alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii cu suport, PROMATE Ape, 3W, alb

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Snoopy, 3W, alb

Boxa portabila pentru copii cu suport, PROMATE Ape, 3W, galben Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii cu suport, PROMATE Ape, 3W, galben

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Bunny, 3W, verde Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii, PROMATE Bunny, 3W, verde

Boxa portabila pentru copii cu suport, PROMATE Ape, 3W, roz Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila pentru copii cu suport, PROMATE Ape, 3W, roz

Boxa promate

Cat costa Boxa promate?

Cu doi drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in teren de Google. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay de prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Acest nou woofer despre noua inci (dimensiunea mijlocie in zece linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, veti poti descoperi o imagine stereo si mai intinsa care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxa promate

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau importante despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei gasi cu o caramida in sector de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, de asemenea incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in sol despre Google.