Logotipo

Boxa rockbox

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Slice Fabriq Edition, Bluetooth, Cloud

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Army

Boxa portabila Fresh`n Rebel 156847 Rockbox Cube Sugar Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh`n Rebel 156847 Rockbox Cube Sugar

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Concrete

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Indigo

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition, Bluetooth, Peppermint

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition, Bluetooth, Cupcake

Boxa portabila Fresh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Fresh'n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition, Bluetooth, Concrete

Boxa portabila BLUETOOTH FRESH Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila BLUETOOTH FRESH 'N REBEL ROCKBOX CUBE RUBY

Boxa portabila FRESH Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila FRESH 'N REBEL Rockbox Pebble, Bluetooth, Waterproof, negru

Boxa rockbox

De unde sa cumperi Boxa rockbox?

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxa rockbox minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in incapere in casa ta. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai exotice difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa despre mai mult despre un difuzor. In loc sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe locuinta exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai simplu de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la cinci sau mai multe boxe la un moment dat. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 8 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Cu doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Asadar, fie cauti prima dvs pereche despre boxe in timp ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche despre boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai de incredere boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

In cele din urma, cinci boxa rockbox Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxa rockbox intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica.