Logotipo

Boxa star wars

LEGO Star Wars - Dificultati pe Tatooine 75299 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Dificultati pe Tatooine 75299

LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75192

LEGO Star Wars - Pachet de lupte Sith Troopers 75266 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Pachet de lupte Sith Troopers 75266

LEGO Star Wars - Casca de Stormtrooper 75276 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Casca de Stormtrooper 75276

LEGO Star Wars - Duel pe Mustafar 75269 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Duel pe Mustafar 75269

LEGO Star Wars - Casca lui Boba Fett 75277 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Casca lui Boba Fett 75277

LEGO Star Wars Super Star Destroyer 10221 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars Super Star Destroyer 10221

LEGO Star Wars - Coliba lui Obi-Wan 75270 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Coliba lui Obi-Wan 75270

LEGO Star Wars - Mandalorian si Copilul 75317 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Mandalorian si Copilul 75317

LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75257 Vezi Pretul
Share:

LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75257

Boxa star wars

Ce pret are Boxa star wars?

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca exista tot Alexa in teren despre Google. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie despre zi sau birou, este probabil cea mai fantastica alegere. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate amplie de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani descopera intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a obtine in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

In cele din urma, cinci boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa rezolvati la ce procedeu de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin exceptional despre puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile.