Logotipo

Boxa tablou

Tablou Cuplu cu Licheni si Flori Uscate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Cuplu cu Licheni si Flori Uscate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm

Tablou Best Friend cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Best Friend cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm

Tablou Mama & 2 Fete cu Licheni Stabilizati si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Mama & 2 Fete cu Licheni Stabilizati si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm

Tablou pentru Ea cu Licheni, Flori Criogenate si Uscate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou pentru Ea cu Licheni, Flori Criogenate si Uscate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm

Tablou Mama & 2 Baieti cu Licheni Stabilizati si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Mama & 2 Baieti cu Licheni Stabilizati si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm

Tablou Best Friend Editie Sarbatori cu Licheni, Flori Criogenate si Uscate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Best Friend Editie Sarbatori cu Licheni, Flori Criogenate si Uscate YoobirimBox Handmade, 20 x 15 cm

Tablou Pentru Nasi cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Pentru Nasi cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm

Tablou Family cu Licheni si Flori Uscate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Family cu Licheni si Flori Uscate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm

Tablou Paris cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Paris cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm

Tablou Pupiciosi cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm Vezi Pretul
Share:

Tablou Pupiciosi cu Licheni si Flori Criogenate YoobirimBox Handmade, 21 x 30 cm

Boxa tablou

Cat costa Boxa tablou?

In cele din urma, patru boxa tablou Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxa tablou intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

In cele din urma, doi boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 6 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a cumpara in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai importanti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in incapere in casa ta. 

Vorbitorii vin intr-o gama intinsa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti cumpara mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor.