Logotipo

Boxa tg

Boxa Portabila Bluetooth-Wireless TG113, Splashproof, Microfon Hands Free, TF Card, Aux-in, Radio FM, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth-Wireless TG113, Splashproof, Microfon Hands Free, TF Card, Aux-in, Radio FM, negru

Boxe cu Statie Activa Temeisheng, Conectivitate Bluetooth/ Port USB/ CardSD, Radio FM, Karaoke, Putere 360 W, Carcasa rezistenta, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe cu Statie Activa Temeisheng, Conectivitate Bluetooth/ Port USB/ CardSD, Radio FM, Karaoke, Putere 360 W, Carcasa rezistenta, Negru

Boxa portabila, Bluetooth, USB, dimensiune medie, TGR 113, Neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, Bluetooth, USB, dimensiune medie, TGR 113, Neagra

Boxa portabila fara fir TG 123, Neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila fara fir TG 123, Neagra

Boxa Wireless portabila T&G , Bluetooth, Radio FM, Suprafata din tesatura, Microfon incorporat, U Disc / TF Card / Aux-in, Turcoaz Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless portabila T&G , Bluetooth, Radio FM, Suprafata din tesatura, Microfon incorporat, U Disc / TF Card / Aux-in, Turcoaz

Boxa portabila Bluetooth Royal TG-162, Radio FM, slot USB, TF CARD, Negru / Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Royal TG-162, Radio FM, slot USB, TF CARD, Negru / Alb

Boxa Portabila Bluetooth-Wireless TG113, U Disc, TF Card, Aux-in, FM Orange Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth-Wireless TG113, U Disc, TF Card, Aux-in, FM Orange

Boxa portabila, T&G, wireless, cu suport pentru card, usb, AUX, rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, T&G, wireless, cu suport pentru card, usb, AUX, rosu

Boxa portabila Wireless, TG113, Bluetooth, cu Suport pentru Maner, U Disc, TF Card, Aux-in, FM, Army Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Wireless, TG113, Bluetooth, cu Suport pentru Maner, U Disc, TF Card, Aux-in, FM, Army

Boxa portabila mica, T&G, Bluetooth, USB, rosu KlaussTech Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila mica, T&G, Bluetooth, USB, rosu KlaussTech

Boxa tg

Ce pret are Boxa tg?

Cu cinci drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe - indiferent cat despre exclusive este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai exclusive boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei poti obtine cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ indrazneti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in loc despre Google. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in camera in casa ta. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in sector de Google. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o camera mica, tineti cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine.