Logotipo

Boxa trevi

Set 2xBoxe portabile cu functie karaoke si amplificator, 600W, Trevi Vezi Pretul
Share:

Set 2xBoxe portabile cu functie karaoke si amplificator, 600W, Trevi

Boxa bluetooth soundbar stereo Trevi, putere 50W, intrare digitala Toslink, culoare neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth soundbar stereo Trevi, putere 50W, intrare digitala Toslink, culoare neagra

Boxa Trevi XR 9A5, Bluetooth, Albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa Trevi XR 9A5, Bluetooth, Albastru

Boxa portabila cu Radio si Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Radio si Bluetooth

Boxa portabila cu Radio si Bluetooth XR120 BT 16W neagra, Trevi Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Radio si Bluetooth XR120 BT 16W neagra, Trevi

Boxa portabila cu USB si Bluetooth 24W neagra, Trevi Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu USB si Bluetooth 24W neagra, Trevi

Boxa portabila cu Bluetooth 18W, Trevi Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth 18W, Trevi

Boxa portabila cu bluetooth / radio FM / MP3 / cu microfon XF 550, Trevi Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu bluetooth / radio FM / MP3 / cu microfon XF 550, Trevi

Difuzor portabil Trevi XR 9A5 Vezi Pretul
Share:

Difuzor portabil Trevi XR 9A5

Boxa portabila cu Bluetooth Trevi, functie Karaoke, putere 300W, neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth Trevi, functie Karaoke, putere 300W, neagra

Boxa trevi

Cat costa Boxa trevi?

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce soi despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin specific de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in procedeu normal pentru boxe mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai de incredere difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxa trevi despre podea, cat si rafturi despre carti despre recomandat, precum si boxa trevi desktop, active si wireless. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca foloseste Google Home pentru asta). 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Majoritatea boxa trevilor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers.