Logotipo

Boxa wster

Microfon Karaoke Cu Bluetooth Si Boxa Incorporata , Compatibil cu Orice Smartphone , Acumulator Integrat , Rose Gold Vezi Pretul
Share:

Microfon Karaoke Cu Bluetooth Si Boxa Incorporata , Compatibil cu Orice Smartphone , Acumulator Integrat , Rose Gold

Microfon karaoke Disco LED, fara fir Wster, cu Radio si Recorder, wireless sistem, profesional cu boxe si Bluetooth 4.1 M1, Auriu si Burgundia Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke Disco LED, fara fir Wster, cu Radio si Recorder, wireless sistem, profesional cu boxe si Bluetooth 4.1 M1, Auriu si Burgundia

Microfon Karaoke Wireless WS-1816 cu lumini, Wster, Bluetooth, Rosu Vezi Pretul
Share:

Microfon Karaoke Wireless WS-1816 cu lumini, Wster, Bluetooth, Rosu

Microfon pentru karaoke, bluetooth, boxa 3W, radio FM, slotcard TF, USB, Android iOS Vezi Pretul
Share:

Microfon pentru karaoke, bluetooth, boxa 3W, radio FM, slotcard TF, USB, Android iOS

Boxa portabila bluetooth Wster WS-133, radio FM, MP3 - auriu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Wster WS-133, radio FM, MP3 - auriu

Mini boxa bluetooth Wster WS-K66, 3 W, LED Vezi Pretul
Share:

Mini boxa bluetooth Wster WS-K66, 3 W, LED

Mini boxa portabila Wster WS-767, suport card TF/USB Vezi Pretul
Share:

Mini boxa portabila Wster WS-767, suport card TF/USB

Mini boxa portabila cu bluetooth Wster WS-Q9, culoare gri. Vezi Pretul
Share:

Mini boxa portabila cu bluetooth Wster WS-Q9, culoare gri.

Boxa portabila bluetooth Wster WS-159B, alimentare externa Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Wster WS-159B, alimentare externa

Boxa portabila bluetooth Wster WS-1806B, radio FM Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Wster WS-1806B, radio FM

Boxa wster

Ce pret are Boxa wster?

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxa wster Bluetooth suna mult mai in soi corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga de doi inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in sol de Google. 

Asadar, fie cautati prima dvs pereche de boxa wster in timp ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche de boxa wster bugetare sau continuati la pauza cu cele mai cunoscute boxa wster pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest mod despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Compromisul este ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.