Logotipo

Boxa x6

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru

Casa modulara 6m x 3m x 2.5m, placata cu lemn la exterior Vezi Pretul
Share:

Casa modulara 6m x 3m x 2.5m, placata cu lemn la exterior

Boxe pasive Vlliodor NRS , Putere 2 x 360 W , Bass Puternic , Incinta din lemn , Impendanta 6 Ohmi , Conectare Speak IN + Speak OUT , Culoare negru Vezi Pretul
Share:

Boxe pasive Vlliodor NRS , Putere 2 x 360 W , Bass Puternic , Incinta din lemn , Impendanta 6 Ohmi , Conectare Speak IN + Speak OUT , Culoare negru

Boxa audio portabila MINI X6 cu Bluetooth, MP3, FM, USB, Slot Micro SD + microfon incorporat, culoare Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa audio portabila MINI X6 cu Bluetooth, MP3, FM, USB, Slot Micro SD + microfon incorporat, culoare Alb

Boxa portabila Bluetooth ECG BTS L1 Black ELYSIUM , 2 x 10 W, rezistenta la apa IPX6 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth ECG BTS L1 Black ELYSIUM , 2 x 10 W, rezistenta la apa IPX6

Boxa portabila mini Bluetooth Coda Ifrogz, USB, microfon, 6 x 5 cm, 1 W, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila mini Bluetooth Coda Ifrogz, USB, microfon, 6 x 5 cm, 1 W, Rosu

Fenton Set boxa activa/pasiva karaoke, 6.5", USB/RGB, KA-06, 2x60W RMS Vezi Pretul
Share:

Fenton Set boxa activa/pasiva karaoke, 6.5", USB/RGB, KA-06, 2x60W RMS

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, negru, Fenton SHF80B Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, negru, Fenton SHF80B

Boxa audio portabila MINI X6 cu Bluetooth, MP3, FM, USB, Slot Micro SD + microfon incorporat, culoare Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa audio portabila MINI X6 cu Bluetooth, MP3, FM, USB, Slot Micro SD + microfon incorporat, culoare Rosu

Container 4BOX, Alb/Verde, 6 x 2.4 x 2.7 m Vezi Pretul
Share:

Container 4BOX, Alb/Verde, 6 x 2.4 x 2.7 m

Boxa x6

Cat costa Boxa x6?

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxa x6 relativ mari produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 7 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Cu unul drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai in sortiment corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre cinci inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu exista deloc o problema.