Logotipo

Boxa xiaomi

Boxa Portabila inteligenta Xiaomi, asistenta Google Nest, chromecast audio, alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila inteligenta Xiaomi, asistenta Google Nest, chromecast audio, alb

Boxa portabila Xiaomi Compact 2 Bluetooth 4.2, alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Xiaomi Compact 2 Bluetooth 4.2, alb

Boxa portabila cu bluetooth Xiaomi MI Pocket Speaker 2, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu bluetooth Xiaomi MI Pocket Speaker 2, Negru

Boxa portabila cu bluetooth Xiaomi MI Pocket Speaker 2, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu bluetooth Xiaomi MI Pocket Speaker 2, Alb

Boxa portabila Xiaomi, 1500mAh, Bluetooth 4.0, autonomie 8 ore, albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Xiaomi, 1500mAh, Bluetooth 4.0, autonomie 8 ore, albastru

Boxa portabila Xiaomi, 1500mAh, Bluetooth 4.0, autonomie 8 ore, rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Xiaomi, 1500mAh, Bluetooth 4.0, autonomie 8 ore, rosu

Mediaplayer Xiaomi MI TV Box S, 4K, Control Voce, Negru Vezi Pretul
Share:

Mediaplayer Xiaomi MI TV Box S, 4K, Control Voce, Negru

Boxa portabila Rem Wireless, dreptunghiulara, neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Rem Wireless, dreptunghiulara, neagra

Boxa portabila Xiaomi Mi Speaker 2, Bluetooth, Hands-free, Autonomie 6h, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Xiaomi Mi Speaker 2, Bluetooth, Hands-free, Autonomie 6h, Alb

Bratara fitness Xiaomi Mi Band 3, Negru + Mediaplayer Xiaomi MI TV Box S, 4K, Control Voce, Negru Vezi Pretul
Share:

Bratara fitness Xiaomi Mi Band 3, Negru + Mediaplayer Xiaomi MI TV Box S, 4K, Control Voce, Negru

Boxa xiaomi

De ce sa cumperi Boxa xiaomi?

Acest nou woofer de patru inci (dimensiunea mijlocie in sase linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, veti gasiti o imagine stereo si mai cuprinzatoare care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxa xiaomi

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Asadar, fie iti doresti prima dumneavoastra pereche de boxe in moment ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai prestigioase boxe pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Deoarece sunt o idee atat de fantastica pentru atat de multi dintre noi, este o gama uriasa de boxa xiaomi portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din noroc pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai cunoscute boxa xiaomi portabile pe care le puteti poti descoperi in acest an. 

Vorbitorii vin intr-o varietate cuprinzatoare de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani cumpara mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar mereu le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Cu doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe odaie si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand pronuntam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume.