Logotipo

Boxe 1500w

Difuzor subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A300D4, 30 cm, 1500W Vezi Pretul
Share:

Difuzor subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A300D4, 30 cm, 1500W

Amplificator auto Avatar ATU 1500.1D, 1 canal, 1500W Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto Avatar ATU 1500.1D, 1 canal, 1500W

Sistem audio Dj Box Deep Sound 1500w 4x boxe x250W 2x subwoofer x 250W, 2x Amplificatoare Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Dj Box Deep Sound 1500w 4x boxe x250W 2x subwoofer x 250W, 2x Amplificatoare

Amplificator auto Aura Venom D1500, 1 canal, 1500W Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto Aura Venom D1500, 1 canal, 1500W

Boxa portabila Well Jump, 15W, lumina RGB, bass-boost, true wireless, Bluetooth 5.0, USB, SD, radio, acumulator 1500 mAh Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Well Jump, 15W, lumina RGB, bass-boost, true wireless, Bluetooth 5.0, USB, SD, radio, acumulator 1500 mAh

Boxe Ailiang, DP1023, 1500 W, sistem karaoke, telecomanda , Bluetooth, port USB, slot SD , Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Ailiang, DP1023, 1500 W, sistem karaoke, telecomanda , Bluetooth, port USB, slot SD , Negru

Subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A3000LB, 30 cm, 1500W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A3000LB, 30 cm, 1500W

Amplificator auto Aura Venom D4.200, 4 canale, 1500W Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto Aura Venom D4.200, 4 canale, 1500W

Boxa activa 15" 150W RMS USB/Bluetooth Fenton FT1500A Vezi Pretul
Share:

Boxa activa 15" 150W RMS USB/Bluetooth Fenton FT1500A

Amplificator Auto Deaf Bonce Apocalypse AAB 1500.1D ATOM, monobloc, 1500W Vezi Pretul
Share:

Amplificator Auto Deaf Bonce Apocalypse AAB 1500.1D ATOM, monobloc, 1500W

Boxe 1500w

Ce pret are Boxe 1500w?

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Deoarece sunt o idee atat despre fantastica pentru atat de multi dintre noi, este o varietate uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din bucurie pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai exceptionale boxe portabile pe care le puteti descopera in acest an. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, asa incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Acest nou woofer despre 7 inci (dimensiunea mijlocie in 7 linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, veti cumpara o imagine stereo si mai larga care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Vorbitorii vin intr-o varietate vasta de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gaseste intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din timp in timp le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe 1500w nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere.