Logotipo

Boxe 2017

Display LCD Ecran cu touchscreen Samsung Galaxy J5 (2017) J530 Blue Silver Original Produs Nou Vezi Pretul
Share:

Display LCD Ecran cu touchscreen Samsung Galaxy J5 (2017) J530 Blue Silver Original Produs Nou

Boxe pentru macbook pro retina 15" A1707 touchbar 2016 - 2017 Vezi Pretul
Share:

Boxe pentru macbook pro retina 15" A1707 touchbar 2016 - 2017

Boxe pentru macbook pro retina 13" A1706 touchbar 2016 - 2017 Vezi Pretul
Share:

Boxe pentru macbook pro retina 13" A1706 touchbar 2016 - 2017

Smartwatch cu Telefon MC 88 2017, Camera 1,3MP, Bluetooth, LCD 1,5",Suport Card, Suport Micro Sim, Carcasa metalica, Notificari, Negru +Ochelari Realitate Virtuala VR box 3d Cadou Vezi Pretul
Share:

Smartwatch cu Telefon MC 88 2017, Camera 1,3MP, Bluetooth, LCD 1,5",Suport Card, Suport Micro Sim, Carcasa metalica, Notificari, Negru +Ochelari Realitate Virtuala VR box 3d Cadou

Joc Monopoly (Code in a Box) pentru Nintendo Switch Vezi Pretul
Share:

Joc Monopoly (Code in a Box) pentru Nintendo Switch

Joc Vegas Party Ps4 Vezi Pretul
Share:

Joc Vegas Party Ps4

A Silent Voice Complete Series Box Set de Yoshitoki Oima Vezi Pretul
Share:

A Silent Voice Complete Series Box Set de Yoshitoki Oima

Joc Gear Club (Code in a Box) Pentru Nintendo Switch Vezi Pretul
Share:

Joc Gear Club (Code in a Box) Pentru Nintendo Switch

Boxe pentru macbook retina 12" A1534 2015 - 2017 Vezi Pretul
Share:

Boxe pentru macbook retina 12" A1534 2015 - 2017

Andra - Iubirea schimba tot-Deluxe Box Set/Limited Edition (CD) Vezi Pretul
Share:

Andra - Iubirea schimba tot-Deluxe Box Set/Limited Edition (CD)

Boxe 2017

De unde sa cumperi Boxe 2017?

Acum aceste boxe 2017 nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest mod de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in procedeu similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 7 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Deoarece sunt o idee atat despre geniala pentru atat despre multi dintre noi, este o diversitate uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din noroc pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai de calitate boxe portabile pe care le puteti poti gasi in acest an. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe 2017 minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai importanti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in incapere in casa ta.