Logotipo

Boxe 350w

Boxe Edifier 2.1 150W S350DB, bluetooth, telecomanda, brown Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier 2.1 150W S350DB, bluetooth, telecomanda, brown

Boxe auto Pioneer TS-A1600C, sistem component, 16.5 cm, 350W Vezi Pretul
Share:

Boxe auto Pioneer TS-A1600C, sistem component, 16.5 cm, 350W

Boxa activa bi-amplificata, 15", Bluetooth, 350W RMS, Power Dynamics PD415A Vezi Pretul
Share:

Boxa activa bi-amplificata, 15", Bluetooth, 350W RMS, Power Dynamics PD415A

Subwoofer auto Hertz ENERGY ES 300.5, 300mm, 350W RMS Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto Hertz ENERGY ES 300.5, 300mm, 350W RMS

Boxa activa,Stage Line,350w 2 cai de sunet Vezi Pretul
Share:

Boxa activa,Stage Line,350w 2 cai de sunet

Difuzor subwoofer auto Alpine Type-R, SWR-8D2, 8" (20cm), 2 ohm + 2 ohm, 1000W, 350W RMS Vezi Pretul
Share:

Difuzor subwoofer auto Alpine Type-R, SWR-8D2, 8" (20cm), 2 ohm + 2 ohm, 1000W, 350W RMS

Hoverboard cu boxe bluetooth, ,RCB, LED 5 culori, putere motor 2 x 350W, diametru roti 6.5 inch,roz Vezi Pretul
Share:

Hoverboard cu boxe bluetooth, ,RCB, LED 5 culori, putere motor 2 x 350W, diametru roti 6.5 inch,roz

Set 2 boxe auto Pioneer Ts-Peugeot-208, 350W Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe auto Pioneer Ts-Peugeot-208, 350W

Boxa Activa Portabila , Cu Statie Incorporata , Tip Troller , Difuzor 12 inch-30cm , 1 Microfon Wireless , Telecomanda , Cititor Stick , Card SD , Bluetooth , 350 W Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Portabila , Cu Statie Incorporata , Tip Troller , Difuzor 12 inch-30cm , 1 Microfon Wireless , Telecomanda , Cititor Stick , Card SD , Bluetooth , 350 W

Boxa portabila 350 W tip troler Temeisheng LA012-01, USB, TF, Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila 350 W tip troler Temeisheng LA012-01, USB, TF, Bluetooth

Boxe 350w

Ce pret are Boxe 350w?

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sector sa umple doar o incapere mica, tineti cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Este o afirmatie indrazneata, in general cu cantitatea mare de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai bine ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau de incredere despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei afla cu o caramida in pamant despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si usor va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acum aceste boxe 350w nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o de asemenea despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere de zi sau birou, este probabil cea mai fantastica alegere. 

In cele din urma, cateva boxe 350w Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe 350w intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica.