Logotipo

Boxe active electronic star

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Activa Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru

Boxe active turn Akai SS045A-STAR, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe active turn Akai SS045A-STAR, negru

Sistem Boxe 2.1 Activ KRUGER&MATZ, 60W ,jack 3.5 mm, 2 x RCA, Bluetooth Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe 2.1 Activ KRUGER&MATZ, 60W ,jack 3.5 mm, 2 x RCA, Bluetooth

Subwoofer activ, 4000W, tehnologie SPS si procesare CORE, SW2100A, Axiom Pro Audio Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ, 4000W, tehnologie SPS si procesare CORE, SW2100A, Axiom Pro Audio

Boxe Profesionale Active , Bluetooth , 1120 W RMS , cu Mixer Puternic Vezi Pretul
Share:

Boxe Profesionale Active , Bluetooth , 1120 W RMS , cu Mixer Puternic

Sistem boxe Active 2.0 Spirit Krüger&Matz, Bluetooth, AUX, RCA Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe Active 2.0 Spirit Krüger&Matz, Bluetooth, AUX, RCA

Monitor LED VA LG 31.5", 4K UHD, HDR10, FreeSync, HDMI, DP, 32UN500-W Vezi Pretul
Share:

Monitor LED VA LG 31.5", 4K UHD, HDR10, FreeSync, HDMI, DP, 32UN500-W

Boxa activa portabila UHF Kruger & Matz, bluetooth 2.1, cititor card SD, USB, 20W Vezi Pretul
Share:

Boxa activa portabila UHF Kruger & Matz, bluetooth 2.1, cititor card SD, USB, 20W

Subwoofer activ pentru studio, cu amplificator clasa AB, EIKON10S Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ pentru studio, cu amplificator clasa AB, EIKON10S

Subwoofer activ, Peiying, max 500W, difuzor 30 cm Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ, Peiying, max 500W, difuzor 30 cm

Boxe active electronic star

Cat costa Boxe active electronic star?

In cele din urma, patru boxe active electronic star Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe active electronic star intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Cu cinci drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cateva care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Vorbitorii vin intr-o varietate amplie despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani obtine intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar adesea le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa aflati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o odaie mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine.