Logotipo

Boxe akyta

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3750 Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3750

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3760 40W, cu telecomanda Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3760 40W, cu telecomanda

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3860 40W, cu telecomanda Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3860 40W, cu telecomanda

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3850 negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3850 negru

Boxe Akyta A15 2.0 negru+rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Akyta A15 2.0 negru+rosu

Boxa portabila bluetooth 4.2 Akyta AB-136B, 10W, 3200 mah, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth 4.2 Akyta AB-136B, 10W, 3200 mah, negru

Boxe Akyta A15 2.0 alb+rosu Vezi Pretul
Share:

Boxe Akyta A15 2.0 alb+rosu

Boxe 2.1 Akyta A81, 11Watt, multimedia Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.1 Akyta A81, 11Watt, multimedia

Boxa bluetooth Akyta AB-185, 3W, bleu Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth Akyta AB-185, 3W, bleu

Boxe bluetooth 4.2 Akyta AB-136B, 10W, 3200 mah, bleu Vezi Pretul
Share:

Boxe bluetooth 4.2 Akyta AB-136B, 10W, 3200 mah, bleu

Boxe akyta

Ce pret are Boxe akyta?

Acum aceste boxe akyta nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

In timp ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Este o afirmatie indrazneata, deosebit cu cantitatea mare despre vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

In moment ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe - indiferent cat despre traditionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai exotice boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei poti avea cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa despre mai mult de un difuzor. In sol sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din incapere in camera, un sistem despre sunet cu mai multe incapere exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta este mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la cinci sau mai multe boxe la un moment dat. 

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in mod normal pentru boxe akyta mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime.