Logotipo

Boxe albe

Boxe JBL Control One Pro WH, albe, 2x150W Vezi Pretul
Share:

Boxe JBL Control One Pro WH, albe, 2x150W

Boxe audio Genius SP-U115, albe Vezi Pretul
Share:

Boxe audio Genius SP-U115, albe

Boxe Satelit Dynavox Mini-Box 3, albe Vezi Pretul
Share:

Boxe Satelit Dynavox Mini-Box 3, albe

Set Boxe Exterior Power Dynamics BGB50 cu bluetooth, albe Vezi Pretul
Share:

Set Boxe Exterior Power Dynamics BGB50 cu bluetooth, albe

Set 2 boxe, 75W, 4", albe, Skytec Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe, 75W, 4", albe, Skytec

Boxe Active Dynavox Impuls Micro, albe Vezi Pretul
Share:

Boxe Active Dynavox Impuls Micro, albe

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe incastrabile TAGA TCW-280R, 100W, Albe

Boxe Surround Dynavoice Magic FX-4 EX (V.3), Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe Surround Dynavoice Magic FX-4 EX (V.3), Albe

Boxe Active Profesionale AKAI , Putere RMS 160 W , Conectivitate prin functia Bluetooth, Port USB , Culoare Negre , Tuner FM , Culoare Difuzoare Albe , Design tip TURN Vezi Pretul
Share:

Boxe Active Profesionale AKAI , Putere RMS 160 W , Conectivitate prin functia Bluetooth, Port USB , Culoare Negre , Tuner FM , Culoare Difuzoare Albe , Design tip TURN

Sistem audio ambiental JBL 4 x boxe incastrabile un amplificator, Alb Vezi Pretul
Share:

Sistem audio ambiental JBL 4 x boxe incastrabile un amplificator, Alb

Boxe albe

De ce sa cumperi Boxe albe?

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in soi normal pentru boxe albe mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in afara despre multime. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate de mai mult de un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem despre sunet cu mai multe camere este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta exista mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la doi sau mai multe boxe la un moment dat. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai mari si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in odaie in casa ta. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul tine nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o odaie mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Cea mai geniala calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche de boxe - indiferent cat de valoroase ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai importante boxe stereo pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei poti obtine cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe albe - indiferent cat despre exclusive este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai prestigioase boxe albe pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti poti gasi cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa.